RM06-005 Sarung Tangan PE

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

 
Bahan Baku HDPE utawa LDPE bisa dipilih
Ukuran Kabeh jinis ukuran utawa miturut kabutuhan pelanggan
warna Kabeh jinis warna utawa miturut kabutuhan pelanggan
Ukuran Handle XS / S / M / L / XL
Printing Siji sisih utawa loro-lorone ing multi-werna
Lumahing Dealing Printing polos utawa embossed
Panggunaan Pewarnaan Rambut, Pangolahan Panganan, Medis, Hotel, Restoran, Lab Rumah Sakit, Salon Kecantikan, Potong Rambut, Ujian, Supermarket, toko eceran, mall, toko kelontong, kluwarga saben dina lsp
Packing 100 pcs / kothak, 100 kothak / karton
Minimal Order 100 kardus
Wektu Pangiriman Biasane 25-35 dina sawise paket dikonfirmasi
Jangka Dagang FOB China utawa CIF
Kapabilitas pasokan 600 ton saben sasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan