RM05-007 NIOSH N95 Respirator Topeng Debu Safety Disposable

Katrangan singkat:

1. Klip irung luwes mbisakake kiwane kanggo ngatur kanggo segel luwih apik lan aran aman

2.Soft pasuryan nutup umpluk kanggo comfort luwih apik lan properti sealing

3.Konstruksi entheng mbantu ningkatake kepatuhan pangguna

4. Dobel lateks fr


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

Jeneng produk NIOSH N95 Respirator Topeng Bledug Safety Disposable
Bahan Struktur 4-lapis Lapisan 1: lapisan njaba PP spunbond,

Lapisan 2: lapisan filtrasi dhuwur sing dilebur kelas N95,

Lapisan kaping 3: lapisan filtrasi dhuwur sing dilebur kelas N95,

Lapisan 4: Lapisan batin sing ora ditenun jarum

warna putih
Gaya Bentuk kerucut, nosepiece sing bisa diatur, tali sirah sing dilas
Ukuran 14x12.5cm
Standar NIOSH N95: nyaring paling sethithik 95% partikel udara, 99% BFE, ora tahan lenga.
Packing 20 pcs saben kothak, 400 pcs saben karton
Digunakake Mikro-Partikulat/bukti debu, APD, Perawatan Kesehatan, industri bangunan, Pekerjaan pengeboran, Drinding, Operasi Sawing
dsvv
fcdsvdsf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan