RM05-006 Topeng rai non woven

Katrangan singkat:

Wujud: Datar

Kelompok Umur: Diwasa lan Bocah-bocah

Werna: putih / biru / ijo / abang / kuning

Urip beting: 2 Taun

Aplikasi: Medical utawa Protect

Sertifikasi: CE

Kapasitas Produksi: 5000000PCS / Day


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat:

Wujud: Datar

Kelompok Umur: Diwasa lan Bocah-bocah

Werna: putih / biru / ijo / abang / kuning

Urip beting: 2 Taun

Aplikasi: Medical utawa Protect

Sertifikasi: CE

Kapasitas Produksi: 5000000PCS / Day

jeneng produk Masker Wajah Medis Sekali Pakai
Bahan 25g/ polypropylene out layer + 25 g/BFE 98 melt-blown filter + 25g/ polypropylene sisih njero
Ukuran 17.5x9.5cm 14.5x9.5cm
Gram 25+25+25gsm
warna putih / biru / ijo / abang / kuning
Packing 50 pcs/box, 40 box/ctn
Gaya -- karo kuping, 3-ply
--adjustable 10.5cm nose piece plastik irung kawat/aluminium irung kawat
- efisiensi filtrasi dhuwur ngluwihi 95%
Fitur #ora beracun, ora iritasi
#ora ana rangsangan kanggo kulit manungsa
# nyaring serbuk sari, bledug lan bakteri
# entheng lan ambegan unggul
#Rega sing kompetitif lan layanan profesional
cdsvd

Fitur

1. Digawe saka non-dirajut kanthi efisiensi filtrasi dhuwur
2. PFE>98%,BFE>98%
3. Ply beda, werna lan gaya kanggo pilihan
4. rincian packaging: 50pcs / kothak, 2000pcs / karton utawa adhedhasar request customer.
5.We minangka produsen profesional topeng rai non-woven sing bisa digunakake sajrone pirang-pirang taun.
6. Bahan kami: Bahan Baku Kelas Medis.
1) Lapisan Luar: Tipe IIR kelas SS PP Non-woven.
2) Lapisan Tengah: BFE 99 Kain sing diunekake, BFE≥98%.
3) Inner Layer: non woven khusus kanggo topeng, super alus, kulit-loropaken lan breathable.
7. Workshop kita: A investasi wholly diduweni saka 100.000 tingkat workshop dimurnèkaké.Bisa menehi rega pabrik paling apik.

Pangembangan 8.Our: Kanthi tim desain sing apik banget.Produk anyar dianyari kanggo nyukupi panjaluk pasar.

Layanan 9.Our: Layanan pangolahan OEM & ODM kasedhiya miturut conto pelanggan.

10. Pasar kita: Topeng produk utama diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Thailand, Amerika Serikat, Eropa, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane.

Rincians:

Topeng MEDIS sing bisa dibuwang: duwe 3 lapisan, Kain non-anyaman polipropilena spun lan kain sing disemprotake, Efek perlindungan kain sing diunekake tekan luwih saka 99.9%.

Topeng iki apik kanggo nglindhungi wong saka serbuk sari, bakteri, alergen, bledug, bahan kimia lan asap.
* Njaga wong tetep sehat lan aman nalika lagi kerja utawa metu kanthi nglindhungi saluran napas saka polutan lan alergen kanggo mbantu ambegan luwih gampang lan tetep bebas kuman.

*SIZE PALING COCOK: Topeng rai nganggo iki super nyaman lan gampang kanggo nyandhang.Kita seneng ujar manawa topeng rai kita cocog kanggo wong diwasa lan bocah-bocah supaya bisa disimpen ing omah yen ana darurat.

* NYAMAN DIANGGO: Topeng rai iki duwe kabel irung sing bisa diatur supaya pas.Earloop elastis sing nyaman, puteran kuping ekstra alus ngilangi tekanan ing kuping.Lapisan njero digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana pewarna, alus kanggo kulit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan