RM05-004 Pakai Non woven Clip Bouffant Cap

Katrangan singkat:

[Kualitas dhuwur]: topi non woven PP sing nganggo iki digawe saka bahan berkualitas, ora ana mambu aneh, sehat lan alus, nggawe sampeyan yakin nggunakake.

[Nyaman lan ambegan]: tutup bouffant nganggo bobot entheng lan kemampuan ambegan, sing ora bakal nggawe sirah krasa muggy.

[Stretchable lan luwes]: tutup mob sing nganggo band elastis nggawe pas karo sirah sampeyan, sing ora bakal nggawe sirah sampeyan kenceng lan kaiket.

[Ditrapake sacara wiyar]: jaring rambut sing bisa digunakake iki bisa digunakake kanggo omah, rumah sakit, spa, salon, industri layanan lan ruang kerja sing ora ana bledug, ora bakal wedi yen rambut rontog ora sengaja, nggawe lingkungan sing sehat lan resik.


Detail Produk

Tag produk

[Kualitas dhuwur]: topi non woven PP sing nganggo iki digawe saka bahan berkualitas, ora ana mambu aneh, sehat lan alus, nggawe sampeyan yakin nggunakake.

[Nyaman lan ambegan]: tutup bouffant nganggo bobot entheng lan kemampuan ambegan, sing ora bakal nggawe sirah krasa muggy.

[Stretchable lan luwes]: tutup mob sing nganggo band elastis nggawe pas karo sirah sampeyan, sing ora bakal nggawe sirah sampeyan kenceng lan kaiket.

[Ditrapake sacara wiyar]: jaring rambut sing bisa digunakake iki bisa digunakake kanggo omah, rumah sakit, spa, salon, industri layanan lan ruang kerja sing ora ana bledug, ora bakal wedi yen rambut rontog ora sengaja, nggawe lingkungan sing sehat lan resik.

jeneng produk Pakai Non Woven Clip Bouffant Cap
Bahan Non woven PP
Jinis Elastis Tunggal / Elastis Ganda
Ukuran 18 " / 19 " / 20 '' / 21 '' / 24 '' utawa sing sampeyan butuhake
Bobot 10gsm, 12gsm, 14gsm, 16gsm, utawa sing sampeyan butuhake
Packing 100 pcs / tas, 1000 pcs / karton, 2000 pcs / karton,

4000 pcs / karton, 5000 pcs / karton

warna Biru, Ijo, Jambon, Putih, Ireng, Abang, Kuning
Sampel ya wis
OEM ya wis
safd
sdvf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan