RM04-001 Medical Disposable IV Infus Menehi Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Jinis

1. Jinis dhasar utawa Jinis injeksi Y

2.Single Spike utawa Double Spike

3. Spike Plastik utawa Spike Baja

4. Tipe Airvent

5. Jinis infus tas

6. Infus disetel karo burrete

7. bisa dadi cahya-bukti

Aksesoris

Vented spike, Dripping Chamber, Medicine Filter, Flow Regulator, Tabung Lateks, Luer Lock/Slip

Konektor, Infus Tube, Y-injeksi port, Konektor, Mould Chamber lan ing

* Tutup protèktif kanggo nutup piranti tindikan digawe saka poliethelin karo thread internal sing ngalangi bakteri saka mlebu, nanging ngidini ngleboke gas ETO Kira-kira 15 irungnya/ml, 20 irungnya/mlutawa 60 irungnya / ml

* Piranti tindikan tutup digawe saka PVC putih, Kira-kira 15 tetes/ml, 20 tetes/ml

* Drip chamber digawe saka PVC alus

* Pengatur aliran digawe saka poliethelin

* Tubing PVC kelas medis sing alus lan kusut

* Terminal fitting tutup protèktif (luer slip utawa Luer adaptor kunci ing request) digawe saka PVC utawa polystyrene

Pilihan kasedhiya

Vented spike, Dripping Chamber, Medicine Filter, Flow Regulator, Tabung Lateks, Luer Lock/Slip

Konektor, Infus Tube, Y-injeksi port, Konektor, Mould Chamber lan ing

* Tutup protèktif kanggo nutup piranti tindikan digawe saka poliethelin karo thread internal sing ngalangi bakteri saka mlebu, nanging ngidini ngleboke gas ETO Kira-kira 15 irungnya/ml, 20 irungnya/mlutawa 60 irungnya / ml

* Piranti tindikan tutup digawe saka PVC putih, Kira-kira 15 tetes/ml, 20 tetes/ml

* Drip chamber digawe saka PVC alus

* Pengatur aliran digawe saka poliethelin

* Tubing PVC kelas medis sing alus lan kusut

* Terminal fitting tutup protèktif

Pilihan kasedhiya

- Kanthi utawa tanpa spike ventilasi udara

- Kanthi utawa tanpa jarum

- Nganggo utawa tanpa "Y" port injeksi

- Kunci Luer utawa konektor slip luer

Spesifikasi

1) Jeneng: Set Infus Disposable, Set IV Disposable, Set Transfusi,

2) Lingkup aplikasi: nggunakake nganggo tran venasfusi , injeksi hypodermic ing klinik

3) Sterilisasi: Sterilied karo gas EO.Non-beracun, Non-pirogenik

4) Packing: tas PE unit packing

5) Warns: mung nggunakake siji., nggunakake maneh dilarang. Mungkasi nggunakake yen paket rusak

6) Kaluwihan: Buruh lan mesin teknis;Titik jarum sing cetha banget, kekuwatan punture entheng, kurang nyeri kanggo pasien

7) Liyane: OEM ditawakake. Rincian spesifik sing bisa ditindakake minangka panjaluk klien

komoditas Set infus steril nganggo jarum
Bahan Tabung PVC, ruang PE
Steril Steril dening gas EO, non-beracun, non-pirogenik
Jinis 20 tetes utawa 60 tetes / ml
tabung 150cm, 180cm, 200cm
Sertifikat CE & ISO 13485
MOQ 20.000 pcs
Kapabilitas Pasokan 100.000 pcs
Lingkup Aplikasi Migunakake ing gulung vena kanggo awak manungsa
manungsa waé Disposable, Valid kanggo limang taun

Packing

1PC ing siji PE packing utawa Blister packing, 500PCS ing siji karton


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan