RM01-060 Topeng Anestesi Bantal Udara Medis PVC nganggo / tanpa Katup

Katrangan singkat:

 


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:

  • DEHP free, 6P free, Latex free, Scents free komponen.
  • 100% bahan PVC tingkat medis.
  • Transparansi sing dhuwur ngidini visibilitas sing apik.
  • Properti elastis lan alus nyedhiyakake lelenggahan sing apik, sealing lan kepenak.
  • Desain cincin pancing sing cukup kanggo ngindhari sentuhan driji sing ora nyenengake.
  • Identifikasi werna kanggo macem-macem item.

Fitur:

  • Digawe saka 100% PVC kelas medis.
  • Kanggo anestesi, ambegan utawa resusitasi.
  • Bantal kontur nggawe segel sing lembut karo pasuryan pasien.
  • Nduwe ukuran sing beda-beda, cocog kanggo neonate, bayi, bocah lan wong diwasa.
  • Ora bisa digunakake maneh, mung nggunakake siji.
  • Kasedhiya ing 6 ukuran.

Spesifikasi:

Ukuran topeng: 0# (Neonate), 1# (Bayi), 2# (Pediatric), 3# (Dewasa S), 4# (Dewasa M), 5# (Dewasa L), 6# (Dewasa XL)

Warna Cincin Hook: Putih, Pink, Kuning, Ijo, Abang, Biru, Oranye

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan