RM01-002 Topeng nebulizer oksigen sing bisa digunakake nganggo pipa 2m

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Informasi dhasar

- karo strip elastis

- klip irung luwes

- Kanthi tabung oksigen 2m

- Ukuran : S (Pediatric), M (Anak), L (Dewasa), XL (Dewasa Elongated)

Katrangan

Topeng nebulizer katon lan meh padha karo topeng oksigen biasa sing umum digunakake ing rumah sakit.Ora kaya cangkem, nutupi cangkeme lan irung lan biasane dicekel ing rai nggunakake pita elastis.

Kit iki menehi kabeh sing dibutuhake, topeng gratis lateks sing cetha, kit nebulizer volume dhuwur lan selang 2M sing cetha, dirancang kanggo nggarap kabeh mesin nebulizer jinis kompresor, kanthi tali elastis sing bisa diatur kanthi lengkap, moncong putar sing ngidini sawetara posisi perawatan. , saka mujur nganti sudhut nganti 45 derajat.

Kabeh bahan sing digunakake kanggo mbangun Topeng Oksigen, lan Tubing Oksigen yaiku bebas lateks, permukaan alus lan alus tanpa pinggiran lan obyek sing cetha, Ora ana efek sing ora dikarepake ing Oksigen / Obat sing dilewati ing kondisi panggunaan biasa.Bahan Topeng minangka hypoallergenic lan bakal nolak kontak lan kobong kanthi cepet,

Tingkat atomisasi kira-kira 0.3ml / min

Aliran gas drive kira-kira 4 nganti 8 L / min

Partikel atomisasi ≤ 5μm

Kapasitas Produksi: 1.000.000 PCS saben sasi

Spesifikasi

Ukuran : S(Pediatrik), M(Bocah), L(Dewasa), XL(Dewasa Elongated)

Volume jar anti tumpahan : 6ml, 15ml.Pulverization granule 1-5um, Konsentrasi tekan 70%

Tanggal kadaluwarsa: 5 taun

Klaim toko : simpen ing kahanan sing peteng, garing lan resik

Sertifikat CE, ISO 13485 bisa disetujoni.

OEM & ODM kasedhiya.

Packing

Bentuk packing 1pc packing ing tas PE, 50pcs/100pcs ing siji karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan