Warta Industri

  • Wektu kirim: 10-10-2022

    Ringkesan Yen sampeyan ora ngombe alkohol, ora ana alesan kanggo miwiti.Yen sampeyan milih kanggo ngombe, iku penting kanggo duwe mung Moderate (winates) jumlah.Lan sawetara wong ora kudu ngombe, kayata wanita sing ngandhut utawa bisa uga ngandhut - lan wong sing duwe kondisi kesehatan tartamtu.Apa sing diarani moderat...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 08-05-2022

    Hemodialisis minangka teknologi pemurnian getih in vitro, sing minangka salah sawijining cara perawatan penyakit ginjel tahap pungkasan.Kanthi nguras getih ing awak menyang njaba awak lan ngliwati piranti sirkulasi extracorporeal kanthi dialyzer, ngidini getih lan dialisat ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 06-28-2022

    Tanggal 2 Desember 2021, BD (perusahaan bidi) ngumumake akuisisi perusahaan venclose.Penyedhiya solusi digunakake kanggo nambani insufficiency vena kronis (CVI), penyakit sing disebabake disfungsi katup, sing bisa nyebabake vena varikos.Ablasi frekuensi radio yaiku ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 06-08-2022

    Monkeypox minangka penyakit zoonosis virus.Gejala ing manungsa padha karo sing katon ing pasien cacar ing jaman kepungkur.Nanging, wiwit pemberantasan cacar ing donya ing taun 1980, cacar wis ilang, lan cacar monyet isih nyebar ing sawetara bagéan Afrika.Monkeypox dumadi ing biksu ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 05-25-2022

    Coronavirus kalebu coronavirus saka coronaviridae saka Nidovirales ing klasifikasi sistematis.Coronavirus yaiku virus RNA kanthi amplop lan genom untai positif linear tunggal.Iki minangka kelas virus sing akeh banget ing alam.Coronavirus duwe diameter sekitar 80 ~ 120 n ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-20-2022

    Jarum suntik minangka salah sawijining piranti medis sing umume digunakake, mula kudu diobati kanthi ati-ati sawise digunakake, yen ora bakal nyebabake polusi lingkungan.Lan industri medis uga duwe peraturan sing jelas babagan cara mbuwang jarum suntik sing bisa digunakake sawise digunakake, yaiku ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-20-2022

    Topeng oksigen medis gampang digunakake, struktur dhasare kasusun saka awak topeng, adaptor, klip irung, tabung pasokan oksigen, pasangan sambungan tabung pasokan oksigen, pita elastis, topeng oksigen bisa mbungkus irung lan tutuk (topeng irung lisan) utawa rai wutuh (topeng pasuryan).Cara nggunakake oksigen medis ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-20-2022

    1. tas koleksi cipratan umume digunakake kanggo patients incontinence ngenani babagan pipis, utawa koleksi Clinical cipratan sabar, ing rumah sakit umume bakal duwe perawat kanggo bantuan nyandhang utawa ngganti, supaya nganggo tas koleksi cipratan yen kebak kudu carane pour cipratan?Kepiye cara nggunakake kantong urin ing ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-20-2022

    Ing karya klinis saben dina, nalika staf medis darurat menehi saran kanggo nyelehake tabung lambung kanggo pasien amarga macem-macem kahanan, sawetara anggota kulawarga asring nyatakake pandangan kaya ing ndhuwur.Dadi, apa sejatine tabung lambung?Pasien apa sing kudu dipasang tabung lambung?I. Apa sing diarani gastr...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-07-2022

    Bubar, China Medical Materials Association ngrilis pangembangan taunan 2016 buku biru industri piranti medis.Dokumen iki nuduhake ukuran pasar piranti medis saiki, nanging uga kanggo industri piranti medis sing arah pangembangane.Kacarita...Waca liyane»