Tingkat produksi domestik instrumen hemodialisis terus mundhak, lan panjaluk terus saya mundhak

Hemodialisis minangka teknologi pemurnian getih in vitro, sing minangka salah sawijining cara perawatan penyakit ginjel tahap pungkasan.Kanthi nguras getih ing awak menyang njaba awak lan ngliwati piranti sirkulasi extracorporeal kanthi dialyzer, ngidini getih lan dialisat bisa ngganti zat liwat membran dialisat, saéngga banyu lan metabolit sing berlebihan ing awak mlebu. dialysate lan ngankat, lan basa lan kalsium ing dialysate lumebu ing getih, supaya minangka kanggo entuk tujuan ngramut banyu, elektrolit lan imbangan asam-basa awak.

Ing taun-taun pungkasan, jumlah pasien hemodialisis ing China saya tambah saben taun, lan papan panjaluk sing gedhe banget nyebabake pangembangan pasar hemodialisis China.Ing wektu sing padha, kanthi dhukungan saka kabijakan lan kemajuan teknologi, tingkat penetrasi piranti hemodialisis domestik bakal terus mundhak, lan aplikasi hemodialisis ing omah diajab bisa diwujudake.

Tingkat lokalisasi produk dhuwur kudu ditingkatake

Ana pirang-pirang jinis instrumen hemodialisis lan bahan konsumsi, utamane kalebu mesin dialisis, dialisis, pipa dialisis lan bubuk dialisis (cair).Antarane wong-wong mau, mesin dialisis padha karo host kabeh peralatan dialisis, utamane kalebu sistem pasokan cairan dialisis, sistem kontrol sirkulasi getih lan sistem ultrafiltrasi kanggo ngontrol dehidrasi.Dialyzer utamane nggunakake prinsip membran semi permeabel kanggo ngganti zat ing antarane getih pasien lan dialisis liwat filtrasi membran dialisis.Bisa diarani yen membran dialisis minangka bagean paling penting saka dialyzer, sing mengaruhi efek sakabèhé saka hemodialisis.Pipa dialisis, uga dikenal minangka sirkuit getih sirkulasi extracorporeal, minangka piranti sing digunakake minangka saluran getih ing proses pemurnian getih.Wêdakakêna hemodialisis (cairan) uga minangka bagéyan penting saka proses perawatan hemodialisis.Isi teknis relatif murah, lan biaya transportasi cairan dialisis dhuwur.Wêdakakêna dialisis luwih trep kanggo transportasi lan panyimpenan, lan bisa luwih cocog karo sistem pasokan cairan terpusat saka institusi medis.

Perlu dicathet yen mesin dialisis lan dialisis minangka produk dhuwur ing rantai industri hemodialisis, kanthi alangan teknis sing dhuwur.Saiki, dheweke utamane gumantung ing impor.

Panjaluk sing kuat nyebabake skala pasar mundhak kanthi cepet

Ing taun-taun pungkasan, jumlah pasien hemodialisis ing China saya tambah kanthi cepet.Data saka sistem registrasi informasi kasus pemurnian getih nasional (cnrds) nuduhake yen jumlah pasien hemodialisis ing China wis tambah saka 234600 ing 2011 dadi 692700 ing 2020, kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa luwih saka 10%.

Wigati dimangerteni manawa mundhake jumlah pasien hemodialisis nyebabake pangembangan industri hemodialisis China kanthi cepet.Departemen digital Zhongcheng nglumpukake 4270 data menang tawaran peralatan hemodialisis wiwit taun 2019 nganti 2021, nglibatake 60 merek, kanthi total tuku 7,85 milyar yuan.Data kasebut uga nuduhake manawa skala pasar peralatan hemodialisis sing menang bid ing China mundhak saka 1.159 milyar yuan ing taun 2019 dadi 3.697 milyar yuan ing taun 2021, lan skala industri mundhak kanthi wutuh.

Dideleng saka kahanan menang tawaran saka macem-macem merek peralatan hemodialisis ing taun 2021, jumlah pangsa pasar saka sepuluh produk paling dhuwur kanthi jumlah menang tawaran yaiku 32,33%.Antarane wong-wong mau, total bid menang jumlah 710300t peralatan hemodialisis ing Braun ana 260juta yuan, peringkat pisanan, accounting kanggo 11,52% saka pangsa pasar, lan nomer bid menang ana 193. Produk 4008s versi V10 saka Fresenius ngiring rapet, 9,33% saka pangsa pasar.Jumlah sing menang bid yaiku 201 yuta yuan, lan jumlah sing menang bid yaiku 903. Pangsa pasar paling gedhe nomer telu yaiku produk model dbb-27c saka Weigao, kanthi jumlah menang tawaran 62 yuta yuan lan nomer menang tawaran 414 potongan. .

Tren lokalisasi lan portabilitas katon

Didorong dening kabijakan, panjaluk lan teknologi, pasar hemodialisis China nampilake rong tren pangembangan utama ing ngisor iki.

Kaping pisanan, substitusi domestik peralatan inti bakal nyepetake.

Kanggo wektu sing suwe, tingkat teknis lan kinerja produk manufaktur peralatan hemodialisis Cina duwe celah gedhe karo merek asing, utamane ing bidang mesin dialisis lan dialisis, sebagian besar pangsa pasar dikuwasani dening merek asing.

Ing taun-taun pungkasan, kanthi implementasine lokalisasi piranti medis lan kabijakan substitusi impor, sawetara perusahaan peralatan hemodialisis domestik wis entuk pangembangan inovatif ing teknologi produksi, model bisnis lan aspek liyane, lan penetrasi pasar peralatan hemodialisis domestik saya mundhak.merek anjog domestik ing lapangan iki utamané kalebu Weigao, Shanwaishan, baolaite, etc. Ing saiki, akeh Enterprises sing akselerasi extension baris produk hemodialisis, kang bakal bantuan ningkataké sinergi, nambah efficiency saluran, nambah penak saka siji-mandeg pelanggan hilir ' procurement, lan nambah stickiness pelanggan pungkasan.

Kapindho, hemodialisis kulawarga wis dadi perawatan anyar. 

Saiki, layanan hemodialisis ing China utamane diwenehake dening rumah sakit umum, pusat hemodialisis swasta lan institusi medis liyane.Data Cnrds nuduhake jumlah pusat hemodialisis ing China mundhak saka 3511 ing taun 2011 dadi 6362 ing taun 2019. Miturut data prospektus Shanwaishan, adhedhasar perkiraan saben pusat hemodialisis dilengkapi 20 mesin dialisis, China mbutuhake 30000 pusat hemodialisis. kanggo nyukupi kabutuhan pasien saiki, lan longkangan peralatan hemodialisis isih akeh.

Dibandhingake karo hemodialisis ing institusi medis, hemodialisis ing omah nduweni kaluwihan wektu sing fleksibel, frekuensi luwih akeh, lan bisa nyuda infeksi silang, sing mbantu ningkatake status kesehatan pasien, ningkatake kualitas urip lan kesempatan rehabilitasi.

Nanging, amarga kerumitan proses hemodialisis lan akeh bedane antarane lingkungan kulawarga lan lingkungan klinis, panggunaan peralatan hemodialisis rumah tangga isih ana ing tahap uji klinis.Ora ana produk peralatan hemodialisis portabel domestik ing pasar, lan butuh wektu kanggo ngerteni aplikasi hemodialisis rumah tangga sing akeh.


Wektu kirim: Aug-05-2022