. Babagan Kita - Ningbo Raycaremed Medical Instruments Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Ningbo Raycaremed Medical Instruments Co., Ltd iku salah siji saka supplier profesional kanggo produk Medical Instrument ing China.Tim kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang Kedokteran.Kita ngekspor produk menyang pelanggan ing Eropa, Afrika, Asia lan Amerika.Kita minangka pabrik, dumunung ing provinsi Jiangsu, sing cedhak karo pelabuhan Shanghai, kita ngasilake Syringe, set infus, Sarung Tangan lan Topeng Wajah.

Kanggo nyukupi lan nambah kabutuhan pelanggan sing dipercaya lan setya, saliyane saka pabrik, kita duwe luwih saka 5 mitra strategis sing ngasilake kantong urin, gaun bedah, tabung medis, diagnosa jarum suntik tatu lan produk lab.

We Care sukses kita pelanggan, kita ngerti sing penting kualitas, supaya kita nyiyapake tim QC kuwat tetep ing garis produksi beda kanggo mesthekake & kontrol kualitas.

Perusahaan kita disetujoni dening sertifikat CE & ISO kanggo umume produk.

Ing mangsa ngarep, Raycaremed Medical bakal tetep efisien lan profesional kanggo saben pelanggan, lan nggandhengake pangembangan perusahaan karo kesehatan manungsa.Kita bakal tetep tresna lan ngormati saben produk kita kabeh, lan ngupayakake sing paling apik kanggo nggawa kesehatan kanggo kabeh wong ing jagad iki.

Apa Pilih Kita

Iki menehi kesempatan penting kanggo mbangun hubungan ing industri kesehatan, kanggo nampilake kemajuan lan prestasi ing sektor kasebut, lan njelajah.

01

Kita kenal karo dokumen sertifikat lan registrasi, kayata FSC, PVOC, TDS, MSDS, CE, ISO lan liya-liyane.

02

Kita duwe wektu pangiriman cepet ing 30-45days.syarat khusus bisa ditawakake.

03

We duwe pengawasan ketat lan menehi pelanggan kualitas dipercaya.

Budaya Perusahaan

Ing mangsa ngarep, Raycaremed Medical bakal tetep efisien lan profesional kanggo saben pelanggan, lan nggandhengake pangembangan perusahaan karo kesehatan manungsa.Kita bakal tetep tresna lan ngormati saben produk kita kabeh, lan ngupayakake sing paling apik kanggo nggawa kesehatan kanggo kabeh wong ing jagad iki.